Kategorier
Noveller

En ängels sista frågor

Tänker du på mig? Letar du efter mig? Finns jag fortfarande i dina böner? Har pappa vänt upp och ner på hela staden för att försöka hitta mig? Har den snälla gamla tanten mitt emot satt upp lappar på mitt ansikte? Letar ni fortfarande? Har ni gett upp? Har polisen lagt ner fallet? Pratar andra familjer som vi kände om mig? Nämner dom mitt namn och skakar på huvudet för att det är så tragiskt? Har det gått så långt tid att du har glömt mig mamma? Har du och pappa bildat en ny familj? Har ni slängt bilderna på mig? Tänker du på mig ibland men sen kommer ditt nya barn fram till dig och dina tankar på mig skingras? Hur långt tid har det gått? Hursomhelst så vill jag tacka er för allt. Damen som det strålar om säger att jag snart får mina vingar. Häromdan sa jag till henne att jag vill tillbaka. Då rann det en tår ner för hennes kind medans hon viskade ”Det går inte” Det rann tårar från min kind oxå. Hon torkade mina tårar, Hennes hand var mjuk som sammet. ”Jag är redo” Sa jag och Damen som det strålade om log när hon gav mig dom, Dom var vita och vackra. Plötsligt satt dom på min rygg och jag svävade upp. ”Tack för allt” Viskade jag.

Författare: Benjamin Waern

3.25 avg. rating (66% score) - 4 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *