Kategorier
Övriga texter

En far som alla förtjänar att ha 

Kära pappa

Jag vill tacka dig för allt du har bidragit med i den här familjen men också i mitt liv Du har varit en bra pappa för oss alla Du har alltid varit där Du har alltid fått oss att skratta Du har alltid sett till att vi har andra vuxna runt omkring oss som älskar och tar hand om oss Du har alltid sett till att hela familjen och hela släkten tillbringar så mycket tid som möjligt med varandra Du har alltid lagat så himla god mat, som man har njutit av flera gånger om Du har alltid sett till att vi har fått växa upp i ett tryggt hem Du har alltid sett till så att vi har en bra grund för att klara oss livet Du har alltid sett till så att vi aldrig känner oss ensamma

Jag tror att som litet barn ser man sina föräldrar som något som existerar för sin skull Jag såg dig bara som en far Men nu, de senaste åren, så har jag börjat se dig mer för den du är Och låt mig säga att jag tycker den personen är helt fantastisk Det finns så mycket som jag ser upp till dig för Jag ser upp till att vad som än händer så sätter du alltid din familj först Jag ser upp till att du har ett så sjukt bra tålamod; det krävs väldigt mycket för att ens få se lite irritation från dig Jag ser upp till att du tar så bra hand om dina vänner och har lyckats bygga upp vänskaper som har varat i flera årtionden Jag ser upp till hur bra du får min helt otroliga mamma att må Jag ser upp till att du har så många drömmar och framtidsplaner som ger dig lycka i livet Jag ser upp till att du vet vad du vill och tror på dig själv Jag ser upp till att vad som händer i livet, så är du vår och min trygga punkt:

Pappa kommer alltid vara där, pappa kommer alltid finnas där, pappa är alltid här

Tack pappa

Din dotter, Omana Lundqvist Simbizi 

5.00 avg. rating (85% score) - 1 vote

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *