Kategorier
Dikter

För varje hugg

för varje hugg
Du är en djungel, en djup regnskog
Kan ej tämjas av en enda skogsplog
Du skördas, plågas och skadas
Men du växer, gror och utvecklas
För varje hugg växer en ny gren
Du är mäktig, okuvlig, inte klen
Drivkraften hittar du bara inom dig
inte från honom, inte från mig
Den enda person som kan ta dig framåt är du
Låt aldrig någon slita dig itu

3.50 avg. rating (70% score) - 4 votes

2 svar på ”För varje hugg”

Det var rubriken som fångade mig. Dikten har ett tydligt budskap av att aldrig ge upp men att orken att fortsätta är inuti inte utanifrån. Det är min egen personliga tolkning. Avslutet, den sista meningen tycker jag om mest av allt. En fin dikt, den passade mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *