Kategorier
Noveller

Inget nytt under solen

När magin vänder sig över trollkarlen blir berättelsen vackrare eftersom trollkarlen blir som den förtrollade prinsen och prinsen blir som en trollkarle. Så letar den nya prinsen efter en vacker tjej. Då kommer textens helighet om magien att förändras , där trollkarlen lever säkert medan spionerna jagar prinsen eftersom de vet inte honom från trollkarlen. Detsamma gäller för spådom.
Finns det en skillnad mellan trollkarlen och spådom?
Ja, det är en stor skillnad. Trollkarlen kan skapa personerna igen genom magin medan spådom bara läser framtiden och lovar dig om kärlek.
Är detta ett faktum eller en fiktion?
Magin finns i världen som den spådom finns, och det här fallet kan förutsäga att de två fortgår i framtiden eftersom det är roligt även om det är fiktion. Du gillar någon att skratta åt om dig men du är hur som vill det vid ditt humör och kanske betala du pengar för att vara lycklig ett ögonblick eftersom någon har avslöjat din tur till exempel.
Naturligtvis är denna texter om magin och spådom kommer att finnas så länge som det finns rädsla från framtiden och det okänt ödet.
. . .

Du hade hört mycket om prinsarnas liv, men du vet inte att de ibland är dödströtta från lyxlivet, och de letar efter ett annat liv fullt av värme och kärlek.
Jag är trollkarl Stormy som jag kan skapa dig igen på en annan form, ge dig ett recept på kärlek eller gör dina fiender underkastade sig för dig genom magin. Magin verkar lätt för mig, men jag har lärt mig att vara också en spådom. Min fru heter Helbasha. Hon säger att sin tionde mormor kallades magins gudinna. Hon dödades i en av massakrerna under häxjakterna.
Helbasha säger att hon trodde liksom oss att gudarna inte kunde dö men sin mormor dog. Innan hon dödades av människorna rekommenderade hon med sin hemlighet att hon ska komma tillbaka efter tio generationer, och sitta igen på tronen, och hon kommer verkligen.
Jag är häxan Helpasha som jag bär min mormors ande men jag arbetar också som en spådom. Så jag är ibland en spådom, ibland en häxa. Jag tror att de två arbete är likartade. Min man Stormy vill kanske ha att vilseleda er. Jag är från gudarnas avkomma, så säger jag alltid sanningen till er.
. . .

När trollkarlen Stormy gifte sig Helbasha fick dem det miraklet. Halbasha föddes en vacker tjej som heter Sulbasha där hon kommer att bli drottning av förändring och spådom. Efter blir hon drottning ska hon bliva en gudinna. Det här är vad Helbasha spådde för henne.
Stormy var den enda mannen som bodde med häxorna där.
Häxor på den tiden blev jagade av kungen. En dag kom en prins som heter Sabo till Helbasha för att läsa sin framtid. Han letade efter en tjej som han kan bo med henne och göra en kärlekshistoria mellan dem. Stormy ville öva magin på prinsen. Han arbetade dagar och nätter för att skapa en ny personlighet för prinsen för att prinsen blir Stormy, och Stormy blir Sabo. Detta har i verkligheten hänt.
Nytt Sabo gick till kungens palats, och nytt Stormy förblir i Helbashas hus. När kvällen kom ville Helbasha ha att anrätta för sitt arbete på morgonen. Hon bad nytt Stormy att sjunga en sång till sin dotter Sulpasha för att hon skulle sova. Men han är den förtrollade prinsen. Han lärde sig inte sjunga. Han var en riddare som han bara red.
Helbasha höll sitt barn i famnen och sjöng till henne:
I vårt hus finns en prins.
Vet du, min dotter, vem är prinsen?
Han är kungens son.
Om min ex man (Stormy) var en prins skulle jag ändra mitt namn och flyttade från mitt jobb som en spådom.
Sova, sussa nu!
Om du träffar en prins i framtiden, gör inte magi eller förutsägelser eftersom det inte är en anständig karriär för en prinsens fru.
prinsens hustru borde inte tänka på att arbeta för att leva. Hon måste leta efter skönhet och glädje för att tillfredsställa hon prinsen
Vi lovar människor att vi kan ge de kärlek och liv.
Prästerskapet lovar också dem på parad
Det här har blivit vårt yrke. Det är trött jobb.
Vi måste läsa talismanerna så vi kan konstiga historier och de bli kanske kända.
Vi glömmer själva.
Åldern passerar medan vi komponerar historier för att övertyga människor om att vi är uppriktiga. Så du måste hitta en prins så att du inte blir en häxa.
Livet med prinsen är inte lätt men det är verkligt liv.
Min dotter Sulbasha som med lyckliga drömmar, min princess.
Din sång är vacker, som berättelse . Kan du sjunga mig en liknande sång för att jag kan sova?
– Vad känner du om världen ,min Stormy? Du ser ut likna ett barn. Du kan prata om dig själv.
-Jag känner att världen är en djungel som jag är vilse i, och monstren är omkring mig. Jag känner mig som om jag var en oroligs prins. Tjejerna ser inte på mitt ansikte men i mitt namn som en prins.
Jag känner att jag är inte mig själv, och kanske faller jag under magisk påverkan, men jag accepterade det.
-Låt oss säga att Helbasha tog magin bort från prinsen och bad honom att hålla på hemligheten.
Om du kommer att rädda hemligheten tar jag bort magin från dig och du kan börja ditt liv som ett barn.
Jag behöver att vara ett barn eftersom jag var inte ett barn en dag. Gör mig ett barn, tack!

– Håll du min säng med dina händer och sjung för mig!
Lägg mig inte i pigornas händer!
Det hände verkligen när historien börjar .
. . .
Helbasha förbarmade sig om den förtrollats prinsen och förde honom tillbaka till ett litet barn för att lära sig konsten av livet . Han lärde sig lite magi varje dag.
-Jag visste inte att jag var älskad eftersom jag var kungs son. När tristess träffar mig, bjuder jag vakten för att berätta för mig historierna.
– Jag ska göra dig glad så drömmer du om havet och träden.
Jag ska ge dig ömhet och ta dig till människornas trädgård som en liten pojke glömmer att han är prins.
Vet du hur fåglarna kvittrar eller hur träd löv faller?
Vet du att det finns en gammal man i by gråter?
Vi ska passera tillsammans på husen en gång, och knackar slutna dörrarna av rädsla för livet. Så matar vi dem.
Vi ska spela musik, gråta, skratta med dem.
Sen går vi tillbaka till vårt hus och känner vi på friheten.
Helbasha tog med sig en säng för den lilla prinsen. Hon
sökte efter ett namn för honom som det kan ge de en hopp och kärlek. Hon hette honom Våg.
– Det är dags att sova min son våg.
Sov nu och när morgonen kommer kommer du bada vid ljuset.
Vi berättar historier från början och glömmer vem vi är.
Vi ska sova fylla våra ögonlock tills dagsljuset kommer fram.
Våg somnade.
Jag måste ta hand om de två barnen och glöm Stormy eftersom sin öde kommer att avslöjas förr eller senare. Han stal min hemligheten av mitt arbete, mitt liv, mina drömmar, och att respektera mig själv. Sedan flyttade han med vindmattan för att bli en prins.
Hörde er en prins som heter Stormy? Det finns ingen prins i världen med detta namn. Det är inte så lätt. Prinsen skapar en prins och Stormy förblir densamma även om han kallar sig själv prinsens.
. . .

Jag är fortfarande 30 år gammal. Om jag lämnar platsen till baksidan av havet kan jag träffa en kung och gifter mig med kungen.
Sulbasha ska bli en prinsess. Jag ska göra att kungen utnämn henne till kronprinsen. Jag ska sova nu och när morgonen kommer träna jag yoga och prata med mig själ högt.
Alla saker som jag har pratat om ligger bakom min rygg nu. Jag sitter med min dotter Sulbasha och litet prinsen Våg på stranden nära i ett mörk hav. Ett långt spöke som täcker sin skuggan av havet så verkar det mörkt. Jag håller på spökets skugga för att han uppmärksammar vår existens. Han stiger upp och säger Välkommen för er till mörkrets hav.
– Vi vill korsa havet till andra sidan som det finns säkerhet där.
-Du ser ut bra människor men det räcker inte. Godheten ensam räcke inte. Du måste använda era intelligens eftersom resan inte är säker. Så tror jag att jag måste varna era:
I hjärtat av mörkrets havet bor en tusenårig orm. Den ormen
är mörkets ande. Om du vill komma snart med min båt, som rymmer 1000 personer ska du bestämma dig nu.
De flesta som vågar att gå in i båten når inte den andra banken. Ormen drar dem till botten.
Tänk du på det bra och bestäm .Jag har gjort mitt bästa. Båten ska komma nu. Om du bestämde att åka måste du registrera din namn. Vägen är mörk. Kanske drunknar alla. Jag hoppas att du kan överleva.
-Jag tänkte noggrant på det. Jag skulle gå med mina barn .Vi skulle övervinna ormen om den korsade vår väg.
Det verkar som om vi är ensamma i båten. Allt är mörk. Vi känner inte dagen från natten.
Det är mörker, mörker. Vi måste veta vårt väg.
Resan började nu.
Det verkar som att ormen drog kaptenen.
Vi sitter fast i ett mörkt hav. Om vi inte påskyndar beslutet ska vi dö. Jag ska köra båten. Jag kommer inte att frukta havet längre. Jag ska leda oss till säkerhet.
När vi kommer till säkerhet växer min dotter upp och då gifter hon sig med en prins.
Prinsen växer upp under resan så ska jag berätta för honom om rättvisa, och skicka honom till sitt riket.
Stormy kanske sätta i fängelse för att han är en spjuver.
Jag tror att min intuition kanske inte är korrekt
Jag kör båten nu till den andra banken
Jag känner ingenting till den platsen. Först måste vi fly från att drunkna i havet.
Ormen lyfter huvudet framför oss. Jag ser honom avsyna vår båt men jag vet inte om jag måste finta honom eller borde veta hur ormen tänker så behandlar jag honom som han tror, men tiden är inte tillåten. Mellan döden och livet är det bara ett ögonblick så måste jag bestämma. Vi har kommit nära honom.
Jag förvandlade mig till en vackers kvinna Snake, och lägger hormoner av kärlek framför honom.
-Sin hud börja sken av kärlek. Då lindade han sig själv i en cirkel som ett rep. Han satt tyst i djupet fallet och väntade på att jag skulle komma. Jag ska verkligt komma igen.
Jag kör båten eftersom jag är säker på att han inte ska komma åtminstone. Men jag ska berätta sanningen att jag kände att sin kärlek berör mitt hjärta. Kanske återvänder jag till honom för att leva med varandra för alltid. När en orm älskar en kvinna väntar han länge för att leva tillsammans. Sen lägger hon tusentals äggen där som de kan ha ett ormars rike.
. ..
Vi kom äntligen till den andra banken av havet. Vi tillönskade om vi inte kom där eftersom jorden är mörk, träden är torra, och floden är långt borta. Endast ljuden från djur och fåglar. Jag ska inte berätta om prinsen. Han blev tjugo år gammal under vår resa i båten. Han är gammal nu och måste förstå det dilemma vi är i.
Det fanns små och stora ormar i platsen. Jag tänkte att ta med den ormen som bor i havet. Jag måste göra vänner med djuren på platsen. Det är sant att platsen inte är en skog utan bebodd av djur.
Vi byggde en stuga på floden, då bad jag prinsen att leta efter en vild häst för att åka och utforska platsen. På min tanken kan prinsen lydda en häst eftersom han var sannriddare.
Prinsen saknade flera dagar. Jag var orolig att han hade dött, men han återvände två dagar senare och verkade glad. Då kom en vacker ung kvinna som ledde också sin häst och kände jag att han skulle gifta sig henne. Flickan talar inte bra, hon är inte dum men det är lagarna i deras by. Att huvudet av byn bara lär sig att prata. Flickan indikerade att invånarna på platsen vill emigrera för ett anständigt liv.
Jag trodde att jag hittade vad jag letade efter.
När jag såg prinsen glad med tjejen som han drömde på henne kände jag mig tacksam.
När jag visste att vår granne var en orättvis kung bestämde mig att bygga ett rättvist rike .
Jag sa till min dotter, ”Sulbasha” och Prinsen Sabo att vi måste bygga ett rike här. Prinsen såg ut överraskad men han sa. ”Du kan göra.” Du gjorde mig ett barn och sedan växte du mig upp i dygd. Jag känner mig glad nu, men vart hämtar vi människor ?
– Vi ska hämta människor från vår grannlandets rike.
– Kommer vi att erövra dem?
– Självklart inte. Vi är inte erövrare men vi kommer att föreslå dem som besöker vår plats för att arbeta med vår äventyr om de vill dela oss.
Flickan berättade om att sin bror ska komma men han är fortfarande vid tio.
– Det är bra. Vi kommer att kalla honom en prins.
. . .
Tiden gick snabbt.
Jag känner att jag har avslutat mina tusen år idag.
När jag tittade på kalendern visste jag att min tusenårsdag- födelse är idag. Jag är tusen år gammal men min dotter stannade vid tjugo. Hon gifte sig med prinsen. Prinsen som han var tio år gammal när han kom med sin riddares syster. Han var inte en riktig prins, men jag gav honom det namnet. Den riktiga prinsen gifte sig med sin drömflicka och flickan blev drottningen. Sabo upprättade goda relationer med sin faders rike, och tog Stormy ut ur fängelset.
Stormy är fortfarande ung. När han kom hit kände han mig inte.
Jag har uppnått alla andras önskningar. Prince, min dotter och Stormy. Jag måste vara glad men det är jag inte. Jag gick till utkanten av det rike som jag var gjora och bodde bland ormarna. De ormarna som jag förde dem och utsåg dem för att skydda platsen inklusive chef som han hade bott på havet tidigare.
Ingen känner vem jag är idag även om jag byggde detta rike. Jag blev anonym. Detta är ödet för en flitigt häxa eller andra människor som de ger andra kärleken och livet. Jag kom tillbaka till min sanning. Jag är en häxa och bor i en häxans kappa med min ormvän. Vi flyttar mellan kungarikets sidor och gravarna.
Minns du att jag lovade dig att komma tillbaka till ormen.
Jag tog med honom här men jag bryr inte om sin kärlek. Bara vakt han andras drömmar som jag trodde att de var mina drömmar. Det är som häxor alltid arbetar för andra.
Nu sätter vi sig nära mormors hus som han var magins gudinna. Ormen känner sig ledsen för det liv som han spenderade i att döda passagerare. Han säger att han var en dåre eftersom han inte kunde vara sig själv. ”De sa att jag var hjälte, och jag kunde inte bli av med titeln eftersom de skulle döda mig. De beskriver mig som en hjälte för att ta ansvaret för brottet på mig. Jag var en brottsling, inte en hjälte. När jag visste att jag dödade levande önskade jag att någon skulle rädda mig från mig själv. Du är underbar,Helbasha.Du räddade tusentals för att du tog med mig här. Kan du ge mig ett magiskt recept eftersom jag lider varje natt?”
Min mormor drog ormen från svansen till graven som hon bodde i. Jag hör sin röst när ormen bad henne att han inte vill dö, men hon svarade honom att gärningsmannen måste straffas även om han är god tro.
Han är borta nu.
Oavsett om han är kriminell som bor i havet eller ångrar sig om sina handlingar. Det är över.
Oavsett om det var en idiot eller en hjälte. Det är över.
Ormen har gått bort.
. . .
Min mormor säger från kyrkogården ”Sörj dig inte! Häxor lider alltid. De uppnår andras drömma och glöm själva .Detta är fallet med många människor som ger sina liv och ingen kommer att känna sin smärtor.
Jag glömde din dröm.
Vad var din dröm?”
– Min dröm var att inte vara en häxa, att bli en drottning, att bli smart och att inte springa efter mitt brödet.
– Gråt inte, Helbash. Detta är vårt öde.
Vi gör kungar därefter vi lever under deras nåd. Ditt öde är att du föddes i den familjen och i den tiden.
– Kommer det att förändras mitt liv när jag kommer tillbaka igen? Kan jag driva mina drömmar igen?
– Självklart inte. Om du föddes tusen gånger kommer du att förbli en nedstigning till fattigdom. Du kan leva det glada livet bara när du vara en prins.
-Ta mig till dig!
Rädda mig från sorg!
De gör misstagen men jag betalar priset. Jag vet inte när jag ska sluta betala. En, två, tre år. När rädda jag sig från detta straff?
Min mormors röst försvann. Hon lider alltid för mig. När min smärta ökar försvinenr hon för att hon inte känner till lösningen.
Kanske är situationen inte riktigt som jag säger.
Min mormor är jag, jag bär hennes ande, men kanske gömde jag mig själv för att jag är en gudinna och gudarna har alltid lösningar. Men jag är bara under träning nu.
Ögonvittne
Hag är Helbashas tvillingssyster, Kelbasha.
Denna historia är sant.
Jag lovar att presentera det på YouTube för att tro på det, och du kommer att vara säker på att många av er ser ut som Helbasha i att ge andra.
Ett sista ordet: Glöm inte er själva som gudarna har gjort, du är inte gud.

Författare: Nadia Khalouf

3.00 avg. rating (63% score) - 2 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *