Kategorier
Noveller

Min Ögonsten 

Vi träffades, äntligen …

Allting har gått väldigt snabbt, vi är jo kära, vah! Hur kan det vara möjligt efter allt det där… 

Jag minns när vi träffades för första gången för långt tid tillbaka,  vi var inte samma personer som vi är just nu, jag hade saknat någon som dig i mitt liv, kärlek, en öppen och bekväm person att vara med! du är den jag verkligen har saknat i mitt liv. 

nu har jag dig. 

du finns, du ser mig. 

du vill ha mig och det viktigaste är att  du visar mig hur du kände och känner just nu för mig och att det här har blivit mer och inte mindre senaste året vi har inte träffats, du känner hela mig. 

Det enda man hör är våran skratt, glädje och att prata om drömmar och leva i fantasi med varandra, åh vill aldrig sluta fantisera om oss, även om när jag sover, vill se dig överallt, bli aldrig mätt, du vet väl allt det här som jag känner för du känner samma sak och du delar exakt hur du tänker, du pratar väldigt fint, precis det jag vill höra, du vet vad jag drömmer när jag inte delar alls med dig allt mina tankar, hur vet du allt… 

Du rör mig, du ser mig, du hör mig… 

Du bor långt ifrån mig, hade gärna velat att flytta med dig, ha din närhet oavsett vart, jag ser att allting är möjligt, jag kan göra allt för att bara ha dig, känna dig bättre och bättre att ge dig allt jag har, att se dig och höra dig i verkligheten mer än nu, du vill ha det samma men kanske det är inte rätt tid vi träffades igen, snälla visa mig allt du säger… säg att allting är sant, säg inte att jag lever i en illusion! eller har jag skapat en inre verklighet som du inte alls håller med !? 

våran första dejt, minns den rummet med blå a lampan som lyser en himeln på taket som du köpte från en okänd hemsida väldigt billigt, men nu, känns det rymligt, dator på skrivbordet som spelar speciella och gamla persisk låtar som vi båda kan sjunga med dem, dina ögon, vill aldrig sluta titta på dem, så fina och kärleksfulla, ditt hår, du har en födelsemärke som gör dig så speciellt på mina ögon, inte som alla andra,En cigarett som vi delar samtidigt vi kysser varandra, finns ingen fönster vi kan öppna i den sex kvadratmeterrum som är din studio som du skapar musik i den med massor av dina arbetsredskap  som vi sitter i efter vi har festat en lördag kväll, ingen Ventilation, svårt och andas men jag njuter av varendra sekunder, det är lite kallt och mörkt i den gammla byggnaden som har tusen rum, ingen var dät forutom oss, lite skrämmande, men jag har dig, känner mig trygg, du ler när du byter musik och aldrig tappar din ögonkontakt. tänkte gå på toalett, du frågar om jag är rädd så följer du mig, jag va inte rädd men bättre att du följer mig för det är en bit att gå via mörkrätt, du stå bakom dörren och väntar på mig, tända och släcka lampan, håller i mig hela tiden, det gör mig värmt. du hämtar vatten, vi delar allting.

va jag är glad att jag har bestämt mig spontant att åka dit och vara med dig en 24 timmar, vill gärna pausa tiden, hade velat  stanna hos dig hur länge som helst, tiden springer…

åker tillbaka efter allt vi har gjort, jag och massa roliga minne i mitt bagage, glädje, allt jag har saknat som nu känns har hittat min rätt person i 31 års ålder, tänker på allt som i har sagt på väg mot Göteborg, jag kan stänga mina ögon och ser dig i framtiden hur jag vill. 

Du rörde mig, du såg mig, du hörde mig… 

Jag sitter i min lägenhet som jag har fått nyligen, allting är rörigt,vill bli bara klar med allting, ingen internet, mindre samtal från dig, mycket och göra på skolan. Jag tänker bara på dig, jag vill ha dig här, delar hur jag saknar dig och du med, men du har mycket och göra säger du just nu och det förstår jag…Jag har fått ett samtal, okänt nummer! efter en väldigt långt dag, ta en cigg, går ner i gården för jag har inte bra signal i nya lägenheten, ringer upp numret

-Hallå! 

-Hej Shady! läget ? 

-Hej, är det du?  Juste  lördag kväll fick du mitt nummer på festen vi var på, du ville swisha mig pengar, hur är det med dig? 

-Jo, det är bra, jag är glad att vi fick lära känna varandra, du är en så fin person som jag hade önskat hade haft i mitt liv, en flickvän som dig! 

-Åh, verkligen? tack att du tror jag är en sån person, men tänker du att dela något annat eller vill du bara säga det? för du vet att jag dejtar honom just nu?! 

Han hade inte sagt  något speciellt, det verkar inte normalt, men okej! Jag pratar med honom om samtalet samt jag har lovat honom att inte göra det,  att han hade alls ringt mig, men jag vill gärna dela allt med honom.

många dagar har gått, vissa dagar du skriver mer men vissa inte alls, jag undrar varför? du vill inte svara, du gillar inte att jag frågar mycket, du vill ha allting lätt och vill vara glad, men jag har massa frågor, varför försvinner du ibland?  du gör ju samma sak nästan varje dag. Du vet exakt vad jag gör för jag är tydlig med dig, men du? kanske jag borde fråga din killkompis som försökte dela med mig något men han vågade inte !  jag är klar men att flytta allting,kläder och kök,  sängen är på plats, men inget annat, du ser också att du har saknat mig, då de är din tur och komma på besök, kom för jag har saknat din famn, din kärlek, din uppmärksamhet, dem fina stunder vi hade haft tillsammans. 

verkligen? Kommer du ikväll?!  jag jobbar sen slutar 21 på en fredag kväll, han har planerat att va hemma hos mig efter 21, gud va jag är glad, äntligen, pirrar i magen, har handlat mycket och har bokat taxi att åka hem, har köpt färdigt pizza från willys så äter vi det  ikväll, han är en riktigt  matälskare så lagar jag mat till honom, han stannar 3-4 dagar säkert så hinner vi äta några maträtter tillsammans. köpte några vinflaskor för jag minns han sa att han gillar rött vin, vin och pizza, passar säkert ihop, det är viktigaste är att vi har saknat varandra och allt annat är inte viktigt. 

framme, vi skrattar högt, fastnar gardiner med silvertejp som tills dagen efter har hela  gardiner ramlat ner, framför lägenheten är andra grannar de ser allt i mitt rum, det gillade jag inte. du har lovat att fixa det, älskar hur du beter dig. 

Jag delar mina tankar med dig, allt som går igenom, jag älskar kärlek, jag vill ha en som älskar mig lika mycket som betyder kärlek för mig, jag vet om att älskar varandra så båda får supper kraft, allting bli bättre hur som helst, lättare och finare. mina föräldrar har älskat varandra hela tiden, minns hur folk pratade om deras kärlek när jag va liten, jag vill ha en som alla skulle välja om våran kärlek. du vet allt det här, du vet vart jag stå, vad jag vill, vad är min dröm, du frågar hur mycket älskade jag dig, jag ljög, du vet exakt hur jag känner.  , svara nu, 0 till 10? jag sa 3 men jag sa för det första gången inte sanningen, för jag är rädd, jag är inte säkert hur du exakt känner, ibland visar du dubbelmoral, ibland inte. men du är här nu så jag kommer snart fråga dig i rätt tid, för du känner något som inte stämmer i mig, rummen är helt tyst, jag känner mig ledsen för du har delat visa minnen med mig, du har berättat om din första kärlek som va otrogen mot dig, du säger att du har bestämt att aldrig älska någon efter det och alltid du har kontroll över dina känslor, så du älskar inte mig nu? du pratar också om din x som massa skit, hur ? Om ni inte älskade varandra, hur levde ni med varandra typ i 2 år ?  jag tror jag har fått allt jag ville veta om dig nu, jag är vuxen, jag fantiserar men ser verkligheten, älskar kärlek men ändå ser sanningen. ja försätter va tyst, vi har plan att träffa bekantar, fixar oss och lyssna på musik samtidigt. 

nu vet jag allt… 

du se inte bara mig, du ser alla 

du rör inte bara mig, det är lätt för dig och ta på alla 

du hör inte bara mig, du hör alla andra

sitter i en bar med min bästa väninna, hon, min tjej, kompis, hon är min andra halva, hon läser av allting av mina ögon, de andra går och tar en cigg, så snabbt hon kollar på mig, vad händer säger hon? jag vet inte men allting stämmer inte ihop, hon säger allt som tredje person som ser utifrån, det är sant. Allt hon säger är sant, för jag kände samma sak men jag ville inte lyssna på min röst inne i mig. 

han är en otrogen person,han kan prata väldigt bra, han är bra på att säga fina saker, han tänker bara på sig själv, han vet vad vill man höra så säger samma sak men gör aldrig saker i verkligheten,han ge kärlek men samtidigt utnyttja folk på olika sätt, han kan bra kroppsspråk, kan vet vad kärlek är, han blev sårad så han sårar folk ganska lätt,han vet hur kyssa man, han kan allting säger hon! 

ni kan va vänner kanske och inte ha relation säger hon, men jag tycker om han mer än vanligt säger jag, som jag inte borde göra… 

Vi har druckit och festat men allt hon sa går runt i min hjärna, hon har rätt, allt hon sa är rätt. 

Nu har jag bestämt mig, jag kommer inte att dela allt med honom i sin tid, inte nu när vi festar, vi ska ha det roligt. 

jag har gått väldigt mycket i mitt liv, sårad av folk, gav nästan alltid kärlek till fel person men inte denna gången, jag har bestämt mig att vara den personen som jag var att inte vara snäll mot mig själv, jag väljer mig själv. Nu ser jag verkligheten, han förändras, han ser alla andra med, jag ser på hans ögon.

På den mörka och kalla söndagseftermiddagen åkte han tillbaka. Jag har bestämt mig för att skriva en text till honom och sluta med allt. 

Jag märkte att det förändrades något mellan oss, lite kallare än första dagarna… 

-Får vi prata om allt, sa jag?

-Vad tänker du på, skriv,jag har mycket och gör just nu! 

-Bättre att vi pratar, sa jag! 

-Vi tar det imorgon, nu är jag hos en vän och har mycket att jobba med!

Det ville jag absolut inte vänta mer på att han skulle bestämma åt mig, då skrev jag på en gång  till honom.  

vi har varit tillsammans i en kort tid, väldigt kort men det hade jag och kanske vi, som jag är inte säkert på, det bästa stunderna tillsammans, det verkar att du kände mig väldigt bra och såg du igenom alla mina drömmar i mitt huvud, du sa det allt  till mig som jag tänkte hur det kan va möjligt! men det var inte sant, du vet bara vad en tjej ville höra och har sagt precis det. jag berättade precis allt jag kände, jag vill inte höra något mer av dig! bättre  att vi va vänner än att det här som jag inte vet alls vart jag står!

Jag fortsätter att skriva, säg inget, snälla! för jag vill inte höra mer falska ord, du är tillbaka till ditt ex, jag ser allt, jag känner allt, jag är vuxen. aldrig glömma dig lycka till med allt min ögonsten. Bye! 

Författare: S

4.50 avg. rating (86% score) - 4 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *