Kategorier
Övriga texter

Hej, jag ville bara säga.

Hej, jag ville bara säga.
Att du är bra. Precis så bra som bara du kan va.

På bussen Idag hörde jag någon säga  ”varför är jag inte perfekt som alla andra”

Varför är jag inte smart, Varför känns det som att ingen vill ha mig.

Jag reagerade för jag kunde relatera. Precis så som personen tre säten framför dig också gjorde, personen åtta säten bakom dig gjorde detsamma.

Eftersom att jag satt långt bak kunde jag se hälften av människorna, alla har betalt en summa för att ta sig någonstans, någonstans som är trygt, någonstans som är viktigt, eller till ett obestämt mål.

EN sak vi alla på bussen har gemensamt är att alla kommer att gå av på olika stationer. Kanske flera på samma, kanske åker vi förbi några för att ingen klickat på stop knappen. Kanske vill du gå av på någon annan hållplats än va du tänkt från början. busschauffören lämnar ingen kvar i slutet av dan.

Jag rycker till och inser att att jag somnat. Jag har missat min station och bussresan som skulle tagit fem minuter har istället tagit 1 timme. Nya Människor har gått ombord. Jag hörde någon säga ”jag vet att i morgon mår jag bättre” Jag relaterade precis som dom andra runt omkring gjorde. Hej jag ville bara säga, tack till dig som fick mig att relatera.

Att du är bra. Du är inte ensam. Du kommer att lyckas med allt.

Du kommer att vara redo men just nu är du förvirrad.

Du kommer att misslyckas.
Du kommer att inse att saker tar tid.
Du kommer bli överraskad på gott och ont
Ibland måste man ta en paus för att sedan gå vidare.

Att vara rädd är
En fas i livet vi alla upplever.

Jag insåg nyss att jag just åkt med en av mina största rädslor ”livet” en buss.

3.00 avg. rating (62% score) - 4 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *