Kategorier
Noveller

 Idag är en strålande Dag 

Solen skiner i fönstret denna morgon som alla väntat på. Alla har på känn att något vackert håller på att ske. Som tex fred på jorden för de flesta. Detta behövs nu efter år av väntan och undran. Coronapandemin var helt oväntad och skördade verkligen sina offer. En minnestanke och hedran till er. De rödvitas system i USA har för länge sedan blivit ifrågasatt. Människor kan tom bli lurade från sina bostäder i USA pga dessa rödvitas organiserade knep och knåp. Tur att situationen i Europa inte är sådan. Nej, i Europa råder ordning och reda hoppas jag. Här finns ingen möjlighet för rödvita personer att stjäla bostäder och trakassera dem som bibehållit sin hjärna. Denna morgon hoppas jag rättsväsendet skall återupprättas och kontrolleras i SE/Europa och USA. Människor behöver en framtidstro. Tyvärr finns det för många som saknar framtidstro. Jag tror på rättvisa och juridiska system som fungerar både globalt och lokalt.


Viktigt är dessutom att det är fred i Afrika. Här bor snälla människor som förtjänar en bra tillvaro utan krig och oroligheter. Djurlivet på step och savann är helt unikt och bör bevaras och ska inte behöva utsättas för krig och extra oroligheter. Allt som sker i Afrika påverkar resten av världen. Viktigt är fred och bra omständigheter i Afrika. Religionerna är mycket viktiga och intressanta. Dessa påverkar det mesta runt om i världen. Polyteism och cykliska fenomen är centrala frågor. Det går inte att förneka Afrikas religioner och dessa verkar dessutom vara mycket centrala också tillsammans med andra religioner.


Idag är den strålande dag och allt fungerar som det ska. Finns inte något som inte fungerar. Jag tar fram min cykel och cyklar till min mamma som behöver hjälp att dammsuga sin bil. Resultatet blir mycket bra. Jag handlar på hemvägen och cyklar tillbaka och gör en kopp gott kaffe och fortsätter jobba med mina ansökningar. Nu på sista tiden har mina ansökningar börjat ge resultat trots att jag tidigare har trakasserats. Detta är bra och jag har en framtidstro. Jobb eller utbildning eller bådadera. Att jobba är kul liksom att studera och öka möjligheterna. Detta gäller oavsett årstid: höst, vinter, vår och sommar. Jag är glad och tacksam att jag kan jobba och/eller studera. Viktigt är att det åtminstone inte blir världskrig. Jag har nyligen varit på intervjuer och hoppas jag nu får jobbet! Det är 20 år sedan jag tog examen. Jag är faktiskt väl värd jobb. Om jag får jobb kan jag också lättare hjälpa till att vara bra medmänniska och förhindra att världskrig startas.


Jag planerar att få jobb med månadslön, att köpa bil, att köpa kolonistuga (då jag är ägare av en miljonvinst hos riksgälden) och att när jag har råd adoptera en flicka från Afrika. Att ha en mysig egen familj. Att bli tagen på allvar och accepteras som vuxen fast att jag förlorat stora delar av mitt vuxna liv pga att jag varit ofrivilligt arbetssökande. Jag är mycket snäll mot min mamma som nu är hela 77 år. En mystisk ålder. Tack och lov så är hon snart 78 år! Då blir det snälla tider och omständigheter. Mer harmoni, mer ljus, mer godhet. Mer framtid för de flesta tror jag. 23/2 2024 är hon 78 år. Amazing. Inte hade jag en aning om att hennes 77 års tid skulle kunna påverka omvärlden. Jag lever med religioner inpå husknuten och detta är både roligt och tråkigt. Lugnt och harmoniskt är bra. Jag ser ljust på framtiden och tror på lugnt och harmoniskt. Världskriget hoppas jag aldrig någonsin startar. Jag ska göra vad jag kan för att förhindra krig. Idag är en strålande dag för att förhindra krig. Snart är min mamma 78 år och detta ser jag fram emot.

Det är roligt att de äldre klarar sig bra i samhället. Att de orkar med. Att de gör aktiviteter och klarar sig så bra som möjligt. Jag imponeras av att min mamma är ute i trafiken i en grön Nissan Micra och att hon orkar sköta sin kolonistuga. Att dammsuga en bil kan vara så enkelt men också så svårt om inte dammsugaren fungerar. Idag tex, en regning höstmulen dag fungerade först nästan inte dammsugningen alls. Personalen på macken tillkallades och hjälpte till så att till sist blev bilen klar medan regnet fortsatte strila ned på marken. Detta till trots, jag är glad att jag äntligen är hemma igen. Oavsett vädret så är idag en strålande dag på andra sätt. Vänskap, glädje, framtidstro, hopp. Vetskapen om en ljus framtid stärker. Jag går alltid som vinnare från de flesta strider. Nu förväntas jobb, utbildning, framtid och mest av allt: denna dag strålar ut fred över jordklotet. Fred till dig som läsare. Bra framtid nu för de flesta. För dig om du tror.

Författare: Anna Imberg.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *