Kategorier
Noveller

Min Dröm 

Detta är en berättelse om en dröm som jag hade medans jag sov.

En lång dag med rygg och bröst smärtor. Det var jobbigt att röra på sig då jag haft ont i några dagar! Allt började släppa lite lätt. Det är nu 2022-11-06. Sömnen man fick natten till idag var hemsk och högljudd musik spelades tidigt på morgonen. Jag klev upp ur sängen och tog mig ett par Alvedon samt vatten för det hjälpte ganska mycket. Sen satte jag mig ett tag vid datorn och spelade, tills jag bara inte orkade sitta. Jag passade på att gå och lägga mig igen runt klockan 1 på dagen för jag var extremt trött. Slängde av mig kläderna och föll ner snabbt under täcket i den enda positionen som var bekväm. Jag drog på mig hörlurarna med lugn musik tills jag somnade och min dröm startade. Ibland när man drömmer kan man aldrig veta om det blir en bra eller dålig dröm, varken om det blir någon alls. I mitt fall blev drömmen väldigt intensiv och kan inte få den ur huvudet eller ansiktena i den.

Allting började med att jag var utanför en kompis hus. Både han och jag bodde i radhus. Sen dök det upp en drös med människor till hans hus och hängde.

Vi båda visste inte vem någon av dem människorna var eller vad dem hade att göra här! Men konstigt nog var det trevligt sällskap så vi brydde oss inte om det så mycket. Jag satt på en stol utanför dörren och började känna av ryggsmärtorna. – Jag går upp och lägger mig en stund på soffan sa jag till min kompis. – Gör du så sa han.

Innan jag gick upp kom det fram en kvinna till mig och frågade om jag ville ha lite massage på ryggen. – Väldigt gärna svarade jag glatt.
Vi båda tog oss upp på övervåningen och jag la mig snabbt på magen.
Av en konstig sak började hon massera ryggen med ett rullande bowlingklot, Det var väldigt konstigt men ändå skönt så jag klagade inte på det.

Sen när det var färdigt och masserandet tog slut, la hon sig på sidan bredvid mig. Kvinnan stirrade hårt i mina ögon och log lite lätt. Sen kom hon närmare mitt ansikte och kysste mig flera gånger. Det höll säkert på i 5 minuter tills hon ställde sig upp och bara gick därifrån.

Dagen efter kände jag ett starkt samband till kvinnan och konstigt nog saknade henne utan att ens ha fått ett namn av henne. Det enda jag visste var att alla människor som hade kommit till huset var en del av ett skriv-bolag. Jag letade efter den gruppen på sociala. Det tog många timmar men tillslut hittade jag namnen på alla förutom den speciella kvinnan som jag ville få tag på!


Hennes syster kom fram och jag skickade iväg ett meddelande till henne ihop på lite svar. Sen fick jag ett sms tillbaks med ett telefonnummer till en person som var damens kompis. Jag hoppade på telefonen och ringde upp numret.
Enligt henne sökte jag efter en Natalie och det gav mig i alla fall ett namn vilket jag var glad över!


Dagen därpå låg jag och sov när det ringde på ytterdörren. Jag satte mig upp o kände av att smärtorna hade släppt drastiskt. Min mamma kom in i rummet och sa att besöket på dörren var till mig. Jag funderade en stund och sen såg jag Natalie långsamt titta in på mig i mitt rum. Hennes leende var giftigt gulligt och det var svårt att inte titta rakt in i ögonen. Hennes hår var det sjukaste jag nånsin skådat eftersom det var Orange, svart och rött allt tillsammans som man hade tänt eld på det.
Jag skal bara klä på mig sa jag till henne.
Okej svarade Natalie generat.
Hon gick ut och väntade i köket på mig. Sen tog vi på oss ytterkläderna och gav oss ut på en promenad. Hela tiden vi promenerade höll vi hand och tittade med jämna mellanrum på varandra glatt och lyckligt med kraftig glöd!. Därefter vaknade jag upp till att maten var klar och min dröm avslutades.

En san dröm och berättelse av Magnus Westerfjärd

4.50 avg. rating (83% score) - 2 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *