Kategorier
Noveller

När min själ föll i en hunds kropp

Jag visste inte att en man kunde komma tillbaka till livet efter döden. Då fick han en annan kropp. Bara läste jag om det ämnet i några gamla grekiska historier figurer som Pythagoras,Socrates. Det verkar som om tanken att återvända till livet hade åtföljt människan sedan i början av skapelse process, där man kände rädslan för döden och var rädd för det okända. I min lilla stad finns också rykten att människorna som de kanske hade återvänt till levande med nya kroppar, men till i människor kroppar. Det var annorlunda för mig.

Allt handlar om min önskan. Det här hände för mig eftersom min önskan inte var att bli en människa. Ingen uppmuntrade mig att leva som en människa. Tvärtom behandlarde de mig som om de gör med en åsna, hund eller sten. På en gång ville jag prova livet som en djur eller insekter, så jag hade vad jag ville ha. Den långa historien tog de vackraste åren i mitt liv. Jag behövde en encyklopedi så att jag kan förklara detaljerna, men jag kommer att förkorta det till dig. När du faller i en kriminals grepp som han anger du att han ska skicka dig till det okända blir livet värdelöst eftersom du förstår att han kommer att döda dig. Det här har inte hänt till mig. Men kriminella sade till mig att de ska skicka mig till El-Taltemis planet. Jag visste inte vad de sa, men jag trodde att resa till en annan värld är förmodligen bäst.

När jag tvingades att flytta till Taltemiss planet vet jag inte att det betydde som en sak var okänd. Den här planeten upptäckte från en grupp guider till religion och politiken. Faktum är forskare inte känner till denna planet. Så fråga du inte dem. du kan lyssna bara för mig. Det plats var i mitt hemland men det är fortfarande ökänt för världen: Jag visste inte varför människorna kallade mig ”Taltemis”. Nyligen förstod jag det. Människorna brukade säga att jag var Taltemis även om mitt namn är Zaki. Zaki betyder en person son han är smart.Nu föstör jag att Taltemis betyder en person som han inte förstår allting. Jag kan inte tro på människors orden. Jag är en bra person, men de anklagar mig därför de är starkare än mig. De har makt och pengar. Berättelsen började en dag när jag hörde ett gråt kom från en källare så gick jag för att rädda personerna som de hade gråtit.

En stark person grep mig och sparkade mig till väggen sen kom andra mannen och slog mig på andra väggen, som om de spelade fotboll. Jag kände att jag förlorade mitt medvetande men jag hörde någon som han satt bakom bordet sa att de måste skicka mig till Taltemis. När jag återvände till mitt medvetande såg jag att jag var bunden till en påle, och några männen hängde i taket. Jag visste att jag flyttade till Taltemis planet. Att resa till denna planeten måste du erkänna faror. När du når där kan du bli mellan döden och livet. Många återkommer inte till sina platser eftersom det inte finns något sätt att återvända. Vissa dör på planeten. Min vän som han hängde på taket ville berätta mig en hemlighet:

-Om du går tillbaka till världen, berätta för min fru att jag älskar henne. Vet du var vi är? Om du visste platsen kan du säga till henne att besöka mig även om jag var död eftersom min själ kanse kan känna på henne.

-Ja, jag vet. Vi är på planetens Taltemis. -”Du är verkligen Taltemis”, sade han . Det är en resa till det okända. Det finns ingen planet med detta namn. – Ursäkta mig! Det verkar som om jag är så enkelt att tro vad de berättade för mig. Jag trodde att livet oavsett hur det ser ut svårt på planeter men det är säkert lättare än livet på jorden. – Jag tror att jag och du kommer att stanna kvar på denna okända plats, ingen känner vad vi är.

En kvinna som hon låg på marken såg medvetslös ut. Hon berättade med ord som en dikt: Jag är en Cinderella Stoppa vagnen! Jag ska komma snabbt. Sedan svar hon till någon. Jag kommer inte att tro på den historien. Cinderella är dottern av orättvisor. Prinsen kommer inte att gifta sig med Cinderella. Jag kommer att göra lämplig slut på historien om Sandrilla: När prinsen visste att Sinderella var ägare till skon, sa han fina ord sör henne men han lämnade henne efter att ha givit henne andra skon. Men skorna var dyrbara och hennes systrar tävlade om det. När de slogs om henne föll Sinderella till marken. Sedan flydde hon till ett okänt ställe. Jag känner att jag är Sinderella. Jag når här. Här önskar mannen bara döden, eller om han skapades en hund, en myra eller en kackerlacka. I den här platsen dör samvetet. Här dör vi alla utan gravar.

Våra barn kommer att bli arga eftersom vi inte har berättat att vi ska lämna. Kvinnan tittade på mig och leende. -Tack för att du kom hit! Hur kan du bli en människa? Det är inte bättre att ändrade du själv från hud till en människa. Hon trodde att jag var sin hund. Jag ville inte öka sin smärta så skällde jag och skrattade mycket. Jag skällde för att lindra sin smärta. Jag sa till henne att glömma var vi är. Så fortgick jag skälla tills hon sov. hon sov i mina händer. När hon sov kände jag mig dåsig, så lade jag henne vid lugnt och kärleksfullt i närheten av en förkolad kropp. Jg låg också på min rygg och tänkte om allting .När jag hörde mitt skäll vaknade jag. Jag kom inte ihåg det ögonblicket när jag var en människa. Min vän hade också blivit en tik. Vi sprang tillsammans som två barn. Vi är nöjda med vårt samtal. Det var första gången jag kunde prata om mig själv. Första gången i mitt tidigare liv när jag var människa och första gången i mitt nya liv efter att jag blev en hund. Jag skällde på henne om alla mitt liv men hon lyssnade bara på mig och grät strida tårar.

I en ögonblicks bekantskap vi med våra kroppar, våra röster och våra känslor. Vi satt nära en sten och tar tillbaka några minnen. Min flickvän berättade om oss när vi gick igenom vild mark och när vi blev vilda hunder. Det här nyheten är den vackraste nyhet Hon lade att sin första prestation ska vara om vår självbiografi. -Jag ska säga att Jag är Badra. Jag tror alltid att jag älskade hunderna även när jag var en människa. Jag kan aldrig ha varit en människa nu, men jag tror att det som hände för mig enligt följande: I utkanten av en avlägsen stad praktiserade jag kärlekens ritualer . Jag kommer inte att förlänga historien Det var helt enkelt. När jag blev kär med en vild hund kände jag att sin musik rörde mitt hjärta. Från avstånd när jag hörde sitt skall blev jag omedelbart kär. Det är inte konstigt att bli kär bara för att höra rösten till den som du älskar. Men öra blir ibland kär innan hjärtat. Det här är precis vad som hade hänt för mig.

Jag älskade honom från tonens röst innan jag kände honom nära. Mina drömmer kommer inte sluta. Mitt hjärta är fortfarande som ett barns hjärta. Mitt liv stannar vid barnen nära gamla gatan. När jag skuttar inuti skogen skratter jag mycket. Jag ser kaninen sover medan sköldpaddan rör sig. Men de som jag ser i skogen är bara dröm. När jag pillarde sin hand kände jag att jag vet honom från lång tid. Vi kan inte förstå om varandra eftersom jag glömde hur kan man begripa hundernas språk. Innan jag lade min hand i sin hand stirrade jag på hans leende. jag vet honom så stod jag framför honom. Jag kände dig från ditt leende,sade jag. Varför bor här i naturen min kärlek? Han kastade en tår ur hans ögon, krama mig då lade sitt huvud om mina axlar. Sen förklarade han sin historia när sin hjärta slutade som en människa och hans anda steg till himlen. När sin själ såg hunds kropp gick det i. Idag tankar jag i det förflutna när jag och mitt kär promenerade nära havet. Det var ett ögonblick av lycklig som det kunde inte återvända. Jag längtar alltid efter det ögonblicket. Av detta anledningen promenerar jag varje dag på samma väg på eftermiddagen. Jag väntar tills solen faller i havet då kommer jag tillbaka och mitt hjärta är fyllt av hopp. Jag känner att jag har tagit i armen av manen som jag älskade. Vi känner inte på tiden tills morgonen.

– Tyvärr tycker hon att hon älskade en hund från början, även om jag var en människa visste jag inte att jag var en hund innan det. Hon fick inte mig att slutföra min historia.så kompletterade hon utan att titta på mig. Hon sade: Vi tillbringde vår natt tillsammans . Brisen var lite kallt så gömde jag i hans famn tills morgonen.Jag kände inte när jag sov men jag vaknade bara eftermiddag. jag viste att jag ändrade from en mäniska till en tik. Det ser ut att jag hade dött i det där natten, sen återvaände till livet igen på den där eftermiddadgen men bara som en tik. Det finns inga trevligare än hundar! Vi är nu i ungdomsåldern.

Vi tog av våra gamla kroppar, och kläde sig andra kroppar, men vi hade forfarande samma själar eftersom själen hade inte ändrat. När vi blev hundar rensade vi oss från mänskliga vanor. Efter en stund glömde vi att vi var människor på en dag. Det är vackraste att vara en hemlös hund. Människorna bävar av hemlös hund men de kan också älska honom och kasta honom mat. Att vara en hemlös man angriper er alla mäniskor för att du bara är svaga. Vi bryr oss inte längre om det eftersom det blev från det förflutna. Vi lever detaljerna i nutiden nu. Efter tre år sedan sövde jag en gång. Min själ kom ut ur min kropp och gick upp till himlen för letade efter en Suhail-stjärna. Men det såg ut att min själ dröjde så ingick det inte i min kropp. När jag försökte om andra kropp såg jag inte bara en tik kropp så ingick jag inne det. Jag gick till himlen två gånger och återvände till en hunds kropp. Nu glömmer jag det forflutna att jag var som en människa.

Bara detta håller mig fast i mitt minne. Lyckligtvis var jag en hund som han inte bodde i huset. Jag är en fri hund.Min vän och jag går bakom varandra. När vi träffar hundarnas grupp skyddar han mig av de. Han försökte att stanna bortre eftersom han kände att han behövde sex. Vi övar kärlek i naturen och känner nöjet av livet.   På vissa nätter sov jag utan att äta, så såg jag i min dröm min tidigare liv och vaknade upprörd. Vars det såg ut svår att du var en människa. När jag var en människa letade jag efter pengar, lycka, inre fred, och kärlek, men jag hittade ingenting. Det är frustrerand att vara en man som söker efter allt och kan inte hitta dom. Idag behöver jag inte pengar, jag hittar ibland lycka. När jag är mätt känner jag själv att jag har inre frid. Jag heter badra och min vän heter Badr. Vi bytte våra gamla namn till nya namn med vackra musikspår enligt hundarnas språk. Även om din själ faller in i hunds kropp, kommer det att påminna dig om att du är en människa, men inte alltid .

Jag minns fortfarande min mamma. Inte alla människor är dåliga. Det fanns ingen trevligare, inte tunnare än mitt mammas hjärta. Jag önskar att jag skulle besöka sin plats men jag vet inte var det platsen är eftersom jag hade kommit från himmel till hundens kroop direkt. Jag ska skriva en brev till min mamma. Jag vet inte längre hur jag kommunicerar med dig, mamma. Jag tittar på månen på en klar natt på sommarnätter. Kan du leverera mitt meddelande till min mamma? sade jag till månen. Berätta till henne att jag älskar henne.När jag tittade i hennes ögon skulle hon torka dem med huvudbonad. Min mamma var oändlig sorg. Druvblad i en burk. Vänta på att vintern så blir hon som en vin. Gillar du din mamma, Badr? – Vänligen påminn du inte mig om det. Låt mig gråta henne. Hennes dagar var svarta som nätter. Min pappa skulle slå henne och slå henne. En gång satte hon sina kläder under henne och lade fotogenen över sina kläder. Hon brände sig själv. Min mamma var inte den enda kvinnan som brände sig själv. När världen hade klämt på kvinnor brände de sig själva .I min stad var många berättelserna om kvinnorna som de brände sig själva. Jag var tio när mamma dog. Jag skrek ,mamma, mamma, men hon öppnade inte dörren. När hon dog var jag ensam.

Jag blev arg för människorna som de sade dåliga saker om henne. -Ursäkta mig. Det menade jag inte . vittrar du lukt av brisen som det kommer från öst, Badr? – Jag känner som om brisen bjuder in mig att följa lukten .Jag ska följa det nu. – Det är som jag hoppas också . Så ska vi fölia lukten tillsammans. Låt oss springa! jaha, låt oss springa tillsammans. Vi ska vittrar brisen. Solens värme njuter oss Så sjunger vi för livet. Vi springer och springer tills blir vi tröttna -Jag började bli trött på att jogga Badr. Kan vi vila lite under detta vinrankans träd ? -Även om vädret är trevligt, temperaturen måttlig,och vi springaer endast mindre än en timme säger du att du är trött. Det menar att vi måste träna mer. Men självklart kan vi göra det. låt oss vila litte.

– Du bör att vara bekväm och jag letar efter mat. Kanske är du hungrig, så du kan inte gå mycket

-Var inte sen.

Jag är rädd för ensamhet, lugn och vilt. -Jag kommer strax tillbaka. Nu är jag här. Jag vet inte om att hundar kan leva som människor, eller människor lever som dom. Vi fick knappt maten när vi var människor . Här hittade jag knappt lite mat. Vi ska äta och gå vägen. -Platsen verkar avlägsen. Vi tillbringade tre dagar och tre nätter på vägen. -Som om vi har gjort ett misstag vid lukten , Bader. -Lukten närmar oss, och det verkar som om vi har kommit fram till platsen. -Som om jag visste den platsen förut. Jag ska titta på det. Vi ska komma in i det lera rummet Stanna här ! Jag känner att jag vet till denna plats Jag visste det fortfarande. Min boll är fortfarande här, Repet som jag hoppade på och min docka som min mamma gjorde från tygen. När Jag var barn sov jag om dockan. titta där! Detta är min skolväska. Det är min mammas klänning som fortfarande hänger på väggen. Här satt vi på kvällen. Jag vet inte vem jag är. Jag kom ihåg allt. Är jag en hund eller en människa? Varför följde vi den lukten?

Även om förflutet inte var ljust känner jag mig ledsen för att jag var tvungen att lämna det förflutet bakom mig. Jag valde ett nytt liv. Det är hundarnas liv. Är vår liv bättre om vi är människa eller hunder? -Säkert, det är bättre att vi blev hundar eftersom människovärde hotas varje dag.I varje fall; det order var inte på vår händer. Vi är hunder nu, så måste vi bli stolt på det. Hunderna respekterar de själva och dömer livets värde. -låt oss glömma det och flyr från den här platsen för att bara leva på minnen. Vi måste leva ett verkligt liv och mysa vid livet eftersom livet är vackra. Vi är nu hundarna som vi älskar människor och hoppas alltid att bo nära dem men vi har också våra egna liv. Vi kan inte ignorera våra behov. Så låt oss dansa hundarna dans om låtar för hundar.

Vi lever glada inom vår miljö. Vi sprang alltid. ibland sprang vi för att hitta mat till valparna, ibland från vakuumet. Vi tävlade mot tiden men tiden gick framför oss, lämnade oss i så här fallet. Mina ålder förflyter fort utan att känna vi på tid. Tiden väste förbi i vår frånvaro Så hade vi inte levt människoliv Inte ens hundarnas liv Våra hjärtan är svaga eftersom de tillhör människan Vår kropp är hunders kropp Vår ande har inte förändrats Så vi levde plågor Livet är vacker. Vi måste leva med sina glädje och smärtor. Så ska vi skriva vår självabiografi för våra barn Platsen fyllde med valparna. De alla är våra barn De växer upp här. Alla vackra saker har vi gjort dom Så de kommer att vara lyckliga

-Tror du att våra barn kommer att avtackar oss eftersom vi har fört dem till den här världen?

-Jag vet inte, men vi tackade inte våra fäder så tror jag att våra barn inte kommer att tacka oss men det räcker att vi älskar dem och låter dem vara fria i sina liv. -Kan de lämna oss och leva sina liv borta från oss. -Visst. De har sina liv, och vi måste välsigna dem. Det räcker att de födde hundar och kommer också att dö hundar . -Jag gillar inte dig längre, Badr. Jag vill skilja sig. du var inte bra med mig på livets resa, och när jag ställde en fråga svarade du på ett sätt som det fick mig att känna mig frustrerad. Jag ska gå tillbaka till mitt hemland.

-Kommer du att lämna mig ensam? Kommer du ihåg hur mycket jag gläfste för dig när vi var i Taltemis? Jag var en människa i den där tiden men jag accepterade du om att jag var en hund.

-Ämnet handlar inte bara om dig. Det handlar om mig. Livet stämde inte mig när jag var en människa. jag accepterade inte den när jag blev en hund, men jag väntade mig alltid att komma fram till en lösning. Jag fick inte det. Jag kände mig kvävd, och att världen inte är en plats att leva så vill jag försvinna.

-Ta mig vart du än går

Jag gillar inte ensamhet Låt mig nära dig

Den här världen är galen Vi är sina offer Gör mig inte offer för din tack Jag kommer att vara som du vill Jag kan inte leva utan dig Kom igen.

Ta mig vart du än går

Nadia Khallouf Från Syrien نادية خلوف

3.29 avg. rating (66% score) - 7 votes

Ett svar på ”När min själ föll i en hunds kropp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *