Kategorier
Dikter

Nu är det dags och berätta morsans historia

Nu är det dags och berätta morsans historia, Svär hon e värd en krona större än Prinsessan Victorias, Så vacker och fin av sitt slag, Varje dag kämpade vi tillsamans du och jag, Genom alla tuffa dar, O du är det viktigaste jag har.

Vi hade alltid tak över våra huvud och mat på bordet, Riktiga överlevare är det inpassande ordet, Hon tog alltid sig fram.
Så son bär stolt ditt unika efternamn, Och du vet jag finns här du är aldrig ensam, Även om du någon gång upplever utanförskap i skolan eller bland dina vänner, glöm inte bort att i familjen är du alltid älskad viktig och gemensam, Vi hjälper dig genom livets hårda resa, där finns kraft om vi skulle behöva bli hesa.

Hon gick ständigt med sin trasiga rygg, Inte konstigt hon blev depprimerad och skygg, Men aldrig att jag inte en enda dag inte kände mig älskad och trygg.

Supermamma gjord av stål och ett enormt stort hjärta, Som lidnar alla lidandens smärta, Redo att problemen när som helst tackla, Ingen kunder släcka hennes viljebrinnande fackla, Tog sig ur varje fucking motgång och svacka, Det är dig Mamma jag verkligen vill tacka, Läs denna texten ordentligt och sakta, Du är fruktansvärt älskad det är sanningens fakta.

För dig är dessa ord skrivna, aldrig ska du behöva tvivla, Du är så fucking jävla uppskattad o värdefull det är det du måste fatta, Ingen kan mätas med dig min underbara Mamma, ja svär ja kunde inte fått de bättre med någon annan, du och ja vi e ju samma.

Av Jonathan

3.50 avg. rating (70% score) - 4 votes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *